Sponsoren

Het Vliegende Paard

In de kelderbar van het Vliegende Paard zit de Soos van Vestuvalo die elke woensdag open is voor een biertje, wijntje of fris. Naast de Soos doet het vliegende paard veel voor Vestuvalo, denk aan catering op locatie, het helpen bij de organisatie van feesten en natuurlijk de huisvesting van de Soos.

Sponsorkliks

Wil je iets online bestellen? Doe dat dan via sponsorkliks! Wanneer je via sponsorkliks bestelt is een deel van wat je betaald voor Vestuvalo. Een hele simpele actie dus die geld oplevert.

Mise en Place

Vind jij het leuk om op een festival te werken achter de bar? Solliciteer dan bij Mise en Place en laat weten dan je bij Vestuvalo zit. Je bepaalt zelf wanneer je wil werken en je helpt er Vestuvalo ook nog mee.

Boekshare

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep studenten en oud-studenten die geloven dat we samen via een platform de kosten van studieboeken naar beneden kunnen krijgen door elkaar te helpen. Boekshare werkt als volgt; je meldt je aan en upload een boek, hier krijg je virtuele coins voor (hoe duurder je boek, hoe meer coins). Deze coins kan je vervolgens inleveren voor de boeken die je nodig hebt. Naast het ruilen van studieboeken kun je straks ook boeken leasen van ons!

AZ-design

Wij geven uw bedrijf een professionele uitstraling //www.azdesign.nl/wp-content/uploads/2017/11/az-design-logo.png

Dat is niet altijd een kwestie van grote investeringen. Het gaat vaak ook om de kleine dingen, zoals een logo op uw bedrijfskleding, een autobelettering of een reclamebord bij uw bedrijfspand.

Herkenbaarheid en vindbaarheid zijn essentieel voor succes in het bedrijfsleven; zorg dat u gezien en gevonden wordt!