Update Fleurtijd en Corona

Lieve (najaars)leden van Vestuvalo,

De fleurtijd is op aangepaste manier alweer een paar weken begonnen. Wat hebben we genoten van de aanwezigheid van de eerstejaars en om iedereen van de verschillende disputen weer te zien. Door de nieuwe maatregelen zien wij helaas geen mogelijkheden om activiteiten in verenigingsverband fysiek mogelijk te maken. Daarom hebben wij als collegium het besluit genomen om de fleurtijd activiteiten de komende tijd niet door te laten gaan. Zolang de regels niet worden versoepeld blijft dit het geval. Online activiteiten zijn uiteraard wel mogelijk, wij hopen dat disputen of individuele leden hierin initiatief nemen.

Daarnaast hebben wij ervoor gekozen om de soos deze week niet door te laten gaan. Wij zullen eerst in gesprek gaan met het Vliegende Paard en kijken hoe en wat mogelijk is met betrekking tot de soos.

De (B).A.L.V. op 28 oktober zal wel doorgaan, waarschijnlijk gaat het niet mogelijk zijn om hier fysiek aanwezig te zijn. Wij vinden het wel belangrijk dat de wissel gaat plaatsvinden en dat hierbij een goed vragenvuur aanwezig is. Evenals het jaarverslag en andere belangrijke zaken. Hoe dit precies plaats gaat vinden krijgen jullie nog te horen. Wij gaan ervan uit dat dit door middel van een livestream gaat gebeuren.

Wij balen er zelf ook van maar vinden het belangrijk om hier verstandige keuzes in te maken. Hopelijk nemen jullie hier ook je verantwoordelijkheid in en volgen jullie de richtlijnen van het RIVM.

Wij hopen dat jullie allemaal gezond blijven, pas goed op jezelf!

 

Salutem namens,

Het Collegium

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord